Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Texturato homlokzati díszvakolat

Díszvakolat, homlokzati vakolat IMAGINE színeiben

Gyárilag előkevert, felhasználásra kész, akryl kötőanyag bázisú, homlokzati díszvakolat, külső és belső falfelületekre. A Texturato homlokzati díszvakolat felülete tisztítható, részlegesen páraáteresztő, és ami nagyon lényeges, hogy rendelhető színei UV sugárzásra nem érzékenyek. A Texturato homlokzati díszvakolat 4 típusban rendelhető, a Kingstone IMAGINE szinkártya alapján. A Texturato homlokzati hőszigetelő rendszerekhez ajánlott homlokzati díszvakolat. Rendelhető 7 besorolási listában.Felhasználás:

Felhasználás előtt a Texturato homlokzati díszvakolat-ot jól össze kell keverni. Megkeverése csak alacsony fordulatszámon szabad keverőszárral. A leglettelt felületet megfelelő hígítású, Texturato alapozóval lealapozzuk, majd 6 óra elteltével, száradás után rozsdamentes glettvas segítségével, egyenletesen,a vásárolt szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban hordjuk fel a Texturato homlokzati díszvakolat-ot. Felhordás után 3–5 perccel (+15°C–+20°C között) a felületet műanyag simítóval finoman át kell simítani, az egyenletes, szabályos felületű végső struktúra kialakítása miatt. Ügyeljünk rá, hogy munkavégzés közben a műanyag simító mindig tiszta legyen.

Anyagigény a szemcseméretnek megfelelően/m2:

1mm Hengerelt 1,3kg/m2
1,4mm Dörzsölt 2,3kg/m2
1,5mm Kapart 2,5kg/m2
2mm Dörzsölt 2,6-2,8kg/m2

A Texturato homlokzati díszvakolat-ot párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható! A kivitelezés és száradási ideje alatt a felületi és a levegő hőmérséklete +5°C alá nem süllyedhet, ez idő alatt csapadék sem érheti!

IMAGINE

A Texturato homlokzati díszvakolat színbesorolásai itt >> feltöltés alatt

A homlokzati díszvakolat-tal ellátni kívánt felületet, gondosan mérjék-méressék fel, mert a pótrendelésnél színárnyalati eltérések adóthatnak.

A Texturato homlokzati díszvakolat árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Kapcsolódó termékek:

Texturato polisztirol ragasztó | Homlokzati polisztirol hőszigetelés | GRUND TT díszvakolat alapozó