Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. Cégünknél 10 fajta homlokzati hőszigetelés közül válogathat, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Hőszigetelő rendszer

Homlokzati és lábazati hőszigetelő rendszerek

Az hőszigetelő rendszer vásárlásánál ne az olcsó ár legyen az eggyetlen szempont. Törekedjünk olyan márkát vásárolni amihez a kereskedő minden kapcsolatos papírt ( szállítói megfelelőségi nyilatkozat, EMI engedély ) rendelkezésünkre tud bocsájtani.

Ha megoldható minden képpen vastagabb terméket válasszunk, mert nagyobb a hatékonyság, nagyobb a biztonság, nagyobb az energia megtakarítás.

Komplett homlokzati rendszert vásároljunk ( mint például a Texturato vagy a Terra termékcsalád ), mert sok példa akad arra, hogy kedvező ( olcsó ) áron vásároltuk meg a rendszerünket de nem volt megfelelő minőségű a polisztirol ragasztó és a hőszigetelés elvált a faltól. A helyreállítási költség viszont hatalmas.

A MAGYAR-FESTÉK Kft által forgalmazott, hőszigetelő rendszerek, elemei egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz igy emelve a termékek minőségét.
Azért készítettük el honlapunkat, hogy a meglévő és leendő vásárlóink egy helyről vásárólhassák meg termékeinket ( homlokzat szigetelés, utólagos hőszigetelés ) kiváló minőségben és kedvező áron.

A Gyártó a gyártás során csak jó minőségű, a szabványnak megfelelő alapanyagokat használ.
A Kingstone Chemicals, az általa gyártott rendszerekre a  megfelelő beépítése mellett, RENDSZER GARANCIÁT vállal.
Az Építőipari Minősítő Intézet ( ÉMI ) által bevizsgált homlokzati hőszigetelő rendszerre, annak minősítése nem csak az egyes elemekre terjed ki.

A forgalmazott hőszigetelő rendszerek ár/érték aránya jóval kedvezőbb az olcsóbb, alacsonyabb minőségű termékeknél.

Kedves vásárlőink weboldalunkon a következő homlokzati hőszigetelések közűl válogathat:

 • Polsztirollapos hőszigetelő rendszer

 1. TERRA
  Terra hőszigetelő alaprendszer Terra komlett rendszer
Ez a fajta hőszigetelő rendszerek megvásárolhatóak díszvakolattal vagy akár díszvakolat nélkül is. Olcsóbb árkategóriás utólagos hőszigetelés. Garancia 5 év.
 1. TEXTURATO
  Hőszigetelő alaprendszer Texturato komplett rendszer
A Texturato hőszigetelő rendszer a csúcs, ez a termékünk is vásárolható díszvakolat nékül is, de komplett rendszerben kedvezőbb árat tudunk biztosítani vevőink számára. Rendszergarancia.
 1. LÁBAZATI
  Lábazati hőszigetelő alaprendszer Lábazati homlokzati hőszigetelés

A lábazati hőszigetelő rendszer fontos része homlokzatunk hőhid kialakulásának megakadályozásában. Választható 60 színben, vagy akár díszvakolat nélkűl is. Lábazati hőszigetelés csak XPS polisztirollapos kivitelben kerűl forgalmazásra.

 • kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

 1. LÉGÁTERESZTŐ, MINERAL díszvakolattal
  Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció
A legolcsóbb kőzetgyapot hőszigetelő rendszer (csak FEHÉR színben), ami minőségében kiváló, a későbbiekben szines díszvakolat vásárlására is lesz lehetőség.
 1. LÉGÁTERESZTŐ, Silicon vakolattal, és vakolat nélkül
  Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés Silicon díszvakolattal
A Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer-ek közűl a legjobb választás, a silicon díszvakolat a legmodernebb technológiával készűl. A gyártó által előírt anyagmennyiség és kivitelezési minőséget betartva, hőszigetelő rendszer Garancia.

A Hőszigetelő rendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

A hőszigetelő rendszer vásárlása nem pénzkidobás, hanem befektetés, hiszen a megfelelően  kivitelezett homlokzati rendszerek növelik épületének hőtároló képességét, a drága tüzelőanyaggal előállított meleget bentartja a lakásunkban. Megszünteti az esztétikusnak nem mondható penészgombák szaporodását és gátolja kialakulásukat. Gondoljunk környezetünkre, mert ha kevesebb tüzelőanyagot égetünk el, kevesebb káros anyag jut a levegőbe.

Ügyfeleinknek ingyenes szaktanácsadást biztosítunk.

Partneroldalak:

| magyarfestkék.hu | hőszigetelőrendszer.com | magyarfesték-hőszigetelés.hu |