Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Homlokzati díszvakolatok

Texturato homlokzati díszvakolat

Akryl bázisú vékonyvakolat. Texturato hőszigetelő rendszerekhez, meglévő homlokzatokhoz. 260 szinben rendelhető Kingstone Chemicals, IMAGINE szinkártya alapján. Kimagasló Uv stabilitás. A Texturato homlokzati díszvakolat kiváló értékrendet képvisel. Megbízható állandó minőség. Részleges páraáteresztő képességű. Ajánlott az összes polisztirollapos (EPS), utólagos hőszigetelés dekoratív, tartős fedőrétegeként.

Rendelhető Texturato vakolat struktúrák:

Hengerelt
1,4mm Dörzsölt
1,5mm Kapart
2mm Dörzsölt

Terra homlokzati díszvakolat

Akryl bázisú homlokzati díszvakolat. Terra hőszigetelő rendszerekhez. Kitűnő ár/érték arány. Kingstone IMAGINE szinkártya alapján rendelhető szinvaálaszték: 60 ( pasztel szinekben ) közel azonos áron. Könnyű felhordású környezetbarát homlokzati díszvakolat. Ez a fajta díszvakolat is részleges páraáteresztő képességű, felülete mosható. Kapható két típusban:

Rendelhető Terra díszvakolat struktúrák:

1,5mm Kapart

2mm Dörzsölt

Silicon homlokzati díszvakolat (páraáteresztő)

Kőzetgyapot rendszerekhez ajánlott. Kiadós díszvakolat 2,3-2,5kg/m2 anyagfelhasználás. A silicon alapú vékonyvakolat általában drágább a diszperziós alapú vakolatoknál, de ebben az esetben a várható élettartalom ellensúlyozza az árkülönbséget. A silicon vékonyvakolat rendelkezik a legnagyobb légáteresztő tulajdonsággal, nem utolsó sórban, a foltosodásra sem hajlamos. A legmodernebb technológiával gyártott díszvakolat.

Rendelhető silicon díszvakolat struktúrák:

1,5mm Kapart

2mm Dörzsölt

Mineral zsákos nemesvakolat homlokzatra

A Minerál zsákos nemesvakolat, kézi és gépi felhordásra kifejlesztett por alakú, páraáteresző homlokzati fedőréteg. Ásványi alapú homlokzati hőszigetelő rendszerekhez. Csak fehér szinben kapható. A mineral nemesvakolat alkalmazható (felhordható) fröcsköléses, és gletteléses technológiával.

Rendelhető nemesvakolat struktúrák:

1,5mm Kapart nemesvakolat 2mm Dörzsölt nemesvakolat

Lábazati vakolat

A lábazati vakolat az épület lábazati részeinek fedőrétegeként alkalmazható, de nagyon mutatós a természetes köszemcse tartalma miatt oszlopokon, belső falakon. A Quarctex lábazati vakolat széles körben alkalmazható az épület díszítő fedőrétegeként.

Rendelhető Lábazati vakolat struktúra:

1,5mm Lábazati vakolat

A homlokzati vakolat árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Texturato vakolat | Terra vakolat | Légáteresztő vakolat | Nemesvakolat