Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Silicon homlokzati díszvakolat

Silicon gyanta tartalmú légáteresztő vékony vakolat

A silicon alapú légáteresztő díszvakolat silicon gyanta kötőanyaggal készül, kevés szerves adalékkal. Kötés után hőre nem lágyul, nem vesz fel szennyeződést, nem reped, nem dagad, nem foltosodik, nem sárgul, színtartó, kiváló páraáteresztő (80-90 %), ugyanakkor víztaszító. Silicon homlokzati díszvakolat kapható kapart, vagy gördülő szemcsés változatban is (sima vagy strukturált felület). A homlokzati díszvakolat felhelyezése előtt a felületet minden esetben saját alapozójával kell kezelni a jobb tapadás elérése érdekében (gördülő szemcsés silicon homlokzati díszvakolat alá mindig színre kevert alapozó kell).Rendelhető a Kingstone IMAGINE színkártya alapján.

SILICON HOMLOKZATI DÍSZVAKOLAT KIMAGASLÓ LÉGÁTERESZTŐ KÉPESSÉGŰ!

IMAGINE


Anyagigény a szemcseméretnek megfelelően/m2:

1,5mm Kapart 2,3kg/m2
2mm Dörzsölt 2,5kg/m2

A Silicon homlokzati díszvakolatot párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható! A kivitelezés és száradási ideje alatt a felületi a levegő hőmérséklete +5°C alá nem süllyedhet, s ez idő alatt csapadék sem érheti!

A homlokzati díszvakolattal ellátni kívánt felületet, gondosan mérjék-méressék fel, mert a pótrendelésnél színárnyalati eltérések adóthatnak.

A Silicon homlokzati díszvakolat árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

A Silicon homlokzati díszvakolat színbesorolásai itt >>

Kapcsolódó termékek:

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés | Kőzetgyapot ragasztó | GRUND Sil díszvakolat alapozó