Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Vakolat alapozó Terra

Terra vékony vakolat alapozó (GRUND TT)

A Terra homlokzati vakolat alapozója.Környezetbarát, természetes alapanyagokat tartalmazó díszvakolat alapozó. Használata a Terra hőszigetelő rendszerekhez ajánlott. Rendelhető IMAGINE színkártya színeiben. A felkenés során az alapozó, behatol a fal vakolatának, vagy glettelt felületének pósusaiba és leköti a port. Megerősíti a felületet, száradás után megfelelő tapadóképes réteget létrehozva a vakolat számára. Az alapozó felhordása minden esetben hengerrel történjen.

anyagszükséglet: 0,1L/m2

Kapható 7,5-15kg-os kiszerelésben.

FIGYELEM!

A Terra vakolat alapozót párás esős időben, és tűző napon ne használjuk, mert ezen hatások rontják az anyag minőségét. A felhordás alatt a külső hőmérséklet +5 fok alá ne süllyedjen.

Kapcsolódó termékek:

| Terra homlokzati díszvakolat | Terra polisztirol ragasztó | Homlokzati polisztirol hőszigetelés |