Szigetelés
A szigetelés összetett fogalom, amely nemcsak a hideg elleni védelmet jelenti hanem a káros fűtési melléktermékek kibocsátásának csökkentését is. A szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, és biztosítja a belső terek megfelelő komfortját ( hőmérséklet, páratartalom ), csökkenti a téli fűtési hőveszteséget és a nyári hőterhelést. Ezeket a szigeteléseket megvásárolhatjuk Polisztirolból illetve Kőzetgyapotból is.

Szigetelés

Polisztirol szigetelés

Az expandált hablemez legfontosabb és a legmeghatározóbb jellemzője a hővezetési tényező (?[W/(m*K)] ). Az igen jó hőszigetelő, képesség a cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A levegő nem távozik a cellákból, és így az anyag hőszigetelőképessége sok idő elteltével sem csökken. A legelterjettebb a homlokzat szigetelés terén. De használható az expandált hablemez szerelt válaszfalakhoz (EXP-30) és igen elterjedt anyag a tető ill. a födém hőszigetelésére. A szigetelőanyag kapható a többféle testsűrűségben, de az (EPS H-80) homlokzati,és az (EPS 100) lépésálló a legnagyobb számban értékesített polisztirol termék. Az EPS könnyűhab termék kémiailag semleges hatású szigetelőanyag, így nem szennyezi a környezetet, semmilyen káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaz. Nem tápláléka a baktériumoknak, gombáknak, fejlettebb élőlényeknek. Nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak.

Homlokzati Polisztirol Lépésálló Polisztirol Polisztirol válaszfalba

Kőzetgyapot szigetelés

Légáteresztő termék

Az ásványgyapot ill. kőzetgyapot szigetelés általános felhasználásra hő- és hangszigetelés-hez, valamint tűzgátláshoz: tetőtér, padlástér, válaszfal, homlokzat, fa-és fémszerkezetekbe.
A kőzetgyapot szigetelés, könnyű, egyszerű szerelés nem éghető, tökéletes tűzgátlási tulajdonságok, hidrofobizált, nem szívja a nedvességet, kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, aminek folytán a hőszigetelés után eltünnek a hőhidak.
Természetes ásványi alapanyagokból készül. Ellenálló a kémiai és a biológiai korrózióval szemben. Engedik a falat szellőzni, lélegezni. Cégünk a PAROC, kőzetgyapot szigetelőanyagokat forgalmaz.  További információt a PAROC kőzetgyapot termékek-ről a linkre kattintva kaphat. Kőzetgyapot szigetelőanyagok itt >>

kőzetgyapot szigetelés homlokzatra kőzetgyapot szigetelés lépésálló Kőzetgyapot szigetelés általános

Lábazati Polisztirol szigetelés

Lábazati extrudált szigetelőanyagok, amely alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik 0,29W/(m2K), mint más polisztirol szigetelőanyag. A terméket lábazat-pince-áthidalók-pillérek szigeteléseihez alkalmazzák. 20%-al jobb hőszigetelő képesség, alacsonyabb járulékos költségek, vékonyabb vastagságban is hatékony a hőszigetelés. Minden olyan épületen felhasználható ahol jelentős mértékű energiamegtakarítást kívánunk elérni.

lábazati szigetelőanyag
Lábazati szigetelőanyag

Partneroldalak:

| magyarfesték.hu | hőszigetelőrendszer.com | magyarfesték-hőszigetelés.hu |