Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Falfestékek

Festékek minden falfelületre!

Homlokzatfesték

A Magas minőségű homlokzati falfesték kiváló fedőképességű, tartós kültéri diszperziós színes festék új és felújító homlokzat festésekhez. Kiváló fedőképessége miatt tökéletesen alkalmas nagy, összefüggő felületek csík-és foltmentes festésére. Lassan szárad, ezért a felület viszonylag hosszú idő után is javítható. A Kingstone homlokzati falfesték, alkalmas kerítések, lábazatok, oszlopok, tartós fedőrétegeként. A Terra homlozati falfesték a Kingstone új fejlesztésű falfestéke. Kiváló fedőképességgel rendelkezik, páraáteresztő tulajdonsága miatt, ajánlott a kőzetgyapot hőszigetelő rendszerhez, illetve meglévő vájogház homlokzatának felújítására. Ez a fajta homlokzati falfesték kiadósságát tekintve a legjobb ár/érték arányú.

Beltéri falfestékek

A Magas minőségű falfesték beltérbe környezetbarát termékek, vízzel hígítható, könnyen felhasználható, a száraz dörzsölésnek ellenáll. A falfestékek finoman vakolt falak és mennyezetek, beton, cementkötésű farostlemezek és gipszkarton lemezek és minden fajta papírtapéta festésére alkalmas. A Terra falfestékek a nagy fedőképességet és a kiadósságot képviseli 10-12m2/liter, nagy páraáteresztő képességgel rendelkezik, fehérben és 60 pasztel színben rendelhető. Az egy rétegű beltéri falfestékek az Oceania, ami 20 alap színben áll rendelkezésre, 5liter akár 100m2-re elegendő.