Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Beltéri falfesték

Beltéri falfesték a Kingstone-tól (VENUS)

Vízzel hígítható, akryl bázisú, környezetbarát beltéri falfesték. A beltéri falfesték nagy fedőképességű, színtartó, mosható, mérsékelten páraáteresztő,kiemelten jó tulajdonságokkal rendelkezik. Kapható fehér és 260 színben az IMAGINE színkártya alapján.

Hígítás:

Függ a felülettől, és függ a levegő hőmérsékletétől és a páratartalomtól, de ezek figyelembe vételével 20-30%.

Anyagszükséglet:

Simított, Beltéri felületkiegyenlítővel glettelt, kevésbé szennyeződött felületre kb. 0,25L/m2. Szennyeződött, mély struktúrált, durva felületre kb. 0,3-0,35L/m2 lehetőleg 2 rétegben.

Tárolás:

Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve.

Alkalmazási felületek:

Mélyalapozó használata után festhető, jó minőségű simított alapvakolatra, betonyp lemezre, KINGSTONE fehér glettanyaggal simított felüleret, polisztirol lap és díszítő elemekre, mintás és fűrészporos tapétare, műgyanta alapú falfestékkel festett felületre.

FONTOS TUDNIVALÓ!

Nedves felületre, meszes alapú javítóanyagra a beltéri falfesték nem használható! Meszelt falra a festéket csak a mész eltávolítása után vihető fel. Először csiszolással el kell távolítani a mészréteget, majd Acrylbond mélyalapozóval át kell itatni a felületet. A festési munkálatokat csak az alapozó száradása után lehet megkezdeni. A második festékréteg az első réteg száradása (20˚C-on 4-5 óra) után vihető fel. A Beltéri falfesték felhordása és száradási ideje alatt a felület és a levegő hőmérsékletenem süllyedhet +5˚C alá.