Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Antik Color festék

Különleges falak Kül és Beltérben

Az Antik Color fallazúr festék, új termék melyel különlegesen kialakított mintázatú falakat készíthetünk. Használata az Antik Color szárazhabarcsal olyan mediterrán ill. különleges struktúrájú falak készíthetőek amelyek szemet gyönyörköttető díszévé vállhatnak beltéri falakon és a kültéri homlokzaton egyaránt. Az Antik Color fallazúr festék akryl bázisú, környezetbarát, mosható falfesték. Rendelhető a Mediterranean szinkártya alapján 360 színben.

Hígítás:

Függ a felülettől, és függ a levegő hőmérsékletétől és a páratartalomtól, de maximum 25%

Anyagszükséglet:

Az Antik Color száradása és alapozás után, csak 1 rétegben szükséges 0,1-0,15Liter/m2.

Az ajánlott menniség eltérhet a készített struktúra felületétől!

Alkalmazási felületek:

Az Antik Color festék kül és beltérben egyaránt alkalmazható.

Felhordási technológia:

Az Antik Colorozás műveleteihez 2 szakemberre van szükség. Az Antik Color szárazhabarcs felhordása és száradása után, az Antik Color fallazúr festéket hagyományos festőhengerrel felhordják, közvetlenűl a festés után tiszta vizzel nedvesített szivaccsal, részben eltávolítja a festéket, vízszintes vagy függőleges mozgással. Így a száradás után kialakúl a kívánt Antik Color hatás.

Kiszerelés: 2L és 8L vödörben

FONTOS TUDNIVALÓ!

A termék +5 fok alatti felületi és környezeti hőmérséklet alatt, párás, ködös, esős időben, tűző napon nem használható!