Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Oceania egy rétegű beltéri falfesték

Beltéri falfesték 1 rétegben

Az Oceania beltéri falfesték extra nagy fedőképességű, mosható, csepegésmentes,környezetbarát egyrétegű beltéri falfesték. Felülete matt, nagyon tartós, könnyen tisztítható.

Hígítás:

Az Oceania beltéri falfesték higítási aránya kb: 10% vizzel, de ez függ a levegő hőmérsékletétől, a felület minőségétől, és a páratartalomtól.

Anyagszükséglet:

Simított, 0-10mm vagy 0-3mm beltéri glettel előkészített kevésbé szennyeződött egyszínű felületre kb:5L/100m2.

Alkalmazási felületek:

Új vakolt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületek, továbbá fűrészporos tapéta, gipszkarton felületek festésére alkalmas. A lefestendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának,portól,olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat el kell távolítani, és a falfelületeket  0-10mm beltéri glettel ki kell javítani.

FONTOS TUDNIVALÓ!

Az Oceania egy rétegű beltéri falfesték száradása után a felület (2óra) újra fest­hető. Struktúráit felület esetén a javítást a meglévő jó minősé­gű felület anyagával, strukturáltságával kell elvégezni, vagy a felületet át kell glettelni. Erősen szennyezett felületet tisztítás, javított egyenletes felületet száradás után célszerű alapozóval kezelni. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet.