Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Terra beltéri falfesték

Beltéri Falfesték kiváló fedőképességgel

A Terra INTERIOR Paint beltéri falfesték, jó páraáteresztő, és kiváló fedő képességgel rendelkezik. A beltéri falfesték felhordható, hengerrel, ecsettel, és szórópisztollyal. A Terra beltéri falfesték Pasztell és Fehér színben vásárolható meg az IMAGINE színkártya színei alapján, igen kedvező áron. Kiszerelése 5L-15L-es vödrökben.

Terra beltéri falfesték árak webáruházainkban tekinthetők meg!

Hígítás:

A Beltéri falfesték higítási aránya kb: 10-20% vizzel, de ez függ a levegő hőmérsékletétől, a felület minőségétől, és a páratartalomtól.

Anyagszükséglet:

A Terra beltéri falfesték magas fedőképessége miatt 1 rétegben akár 12-14m2/Liter felület lekenhető. A 15L beltéri falfesték 168m2-re elegendő, használata gazdaságos.

Alkalmazási felületek:

A legszebb felület elérése érdekében javasoljuk az Acropol beltéri glettgipsz 0-3mm vagy Acropol  glettelő és hézagoló gipsz 0-10mm használatát.A Terra Interior paint beltéri falfesték használható, simított és vakolt felületre, betonre, betonyp lemezre, fűrészporos és mintás tapétákra, diszperziós vagy acrylbázisú festett felületre.

FONTOS TUDNIVALÓ!

A Terra Interior Paint  beltéri festék-et mindig száraz, tiszta, pormentes felületre kell feldolgozni. Porózus és gyenge felület esetén kötelező az Acrylbond mélyalapozó használata. Amennyiben a felület egyenetlen, repedezett, vagy hiányos, ezeket a hibákat ki kell javítani. Meszelt falra a festék csak a mész eltávolítása és a fal alapozása után vihető fel. A felhordás és száradási ideje alatt a hőmérséklet 5 celsius alá nem eshet.

Esetleges pótrendelés esetén színeltérés lehetséges