Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Terra homlokzatfesték

Páraáteresztő homlokzatfesték

A Terra INTERIOR Paint homlokzatfesték, vizes diszperziós kötőanyagú, víztaszító,rendkívül jó időjárásálló, páraáteresztő, színezhetõ és mosható, dekoratív matt homlokzatfesték. Feldolgozható, ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal. Kapható 60 pasztell színben az IMAGINE színkártya alapján.

Higítás:

A Terra homlokzatfesték higítási aránya kb: 15-20% vizzel, de ez függ a levegő hőmérsékletétől, a festendő felület minőségétől, és a páratartalomtól.

Anyagszükséglet:

A Terra homlokzatfesték, 1 rétegben akár 6-8m2/Liter felület lekenhető. De ez változhat, ha nagyon dúrva struktúrájú felületet festünk. A 15L homlokzati festék 60-85m2-re elegendő lehet, használata gazdaságos, feldolgozása egyszerű.

Alkalmazási felületek:

Épületek külső falfelületeire - homlokzataira alkalmazható. Felhordható meglévő vakolatra, betoncement, azbesztcement – és gipszfelületekre. A homlokzati falfesték a festetlen illetve már festett falfelületek festésére, javítására is használható. A homlokzatfesték légáteresztő tulajdosága végett, kőzetgyapot rendszerekhez alkalmazható.

Terra Homlokzatfesték árakat megtekinthetik webáruházunkban:

hoszigetelorendszer.com

FONTOS TUDNIVALÓ!

A homlokzatfesték-et az egyenletes szín elérése érdekében alaposan össze kell keverni használat elött. Ezután lehet  csak a falfelületekre a festéket felhordani. Az homlokzati falfesték egyes rétegei felhordása között  legalább 4 órás száradási idõt kell biztosítani. A festendő felület, a levegő és a festék hőmérséklete érje el a +5 °C-kot. Az egyszerre látszó falfelületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni, mert pótrendelés esetén szín eltérés lehetséges.