Ragasztók száraz habarcsok
A Kingstone álltal előállított Acropol termékcsalád, ragasztók és szárazhabarcsok por alakú építőanyagok, amelyek kötőanyagai (cement, mészhidrát, gipsz, műgyanta), adalékanyag (mosott, osztályozott homok, kőzúzalék, speciális adalékok keverékéből tevődik össze). Többrétegű tetszetős papírzsákban, raklapra helyezve, fóliázva kerül forgalomba.

Ragasztók száraz habarcsok

Polisztirol és Kőzetgyapot ragasztó, Csemperagasztó

A Kingstone ragasztók és száraz habarcsok optimális összetétele miatt a vízigénye kisebb, emiatt jobb a fagyállósága, időállósága, minősége. A speciális adalékanyagok ugyancsak kedvezően befolyásolják a ragasztók és száraz habarcskeverék, tulajdonságát mint pl:vízmegtartó képesség, összetartóképesség, tapadás.

Flexibilis csemperagasztó

műgyanta kötésű, flexibilis ragasztó, mindenfajta kerámiához és járólapokhoz, természetes kőlapokhoz. A Flexibilis csemperagasztó padlófűtéshez, déli fekvésű teraszokhoz járólapok ragasztásához. Kiadós és jól eldolgozható. Kapható fehér kivitelben is ami, medence és uszodák burkolataihoz is alkalmazható.

Flexibilis csemperagasztó C2T
Extra Flexibilis csemperagasztó C2TE
Super Flexibilis csemperagasztó C2TS1

Fagyálló csemperagasztó

Cement és műgyanta kötésű, fagyálló csempe- és építési ragasztó, kiadós és jól eldolgozható, kerámia csempék és járólapok ragasztásához. Oldalfali- és járólapokhoz, hasított kerámia lapokhoz alkalmazható, kül- és beltéren egyaránt.

Fagyálló csemperagasztó C1T

Polisztirol ragasztó

A Polisztirol ragasztó, cementkötésű gyárilag előkevert hőszigetelő lap ragasztó, amellyel polisztirol szigetelést lehet vakolt falakra, betonfelületekre, téglára ragasztani, valamint a hőszigetelő hablemezek felületére az üvegszövet hálót beágyazni és beglettelni.A Polisztirol ragasztó alkalmas új és régi épületek utólagos hőszigetelés ragasztására.

Texturato Polisztirol ragasztó Terra Polisztirol ragasztó

Minerál Kőzetgyapot ragasztó

Cement, ásványi töltőanyagot és tulajdonság-javító adalékokat tartalmaz.
A Minerál kőzetgyapot ragasztó-szárazhabarcs az ásványgyapotból illetve a kőzetgyapotból készülő hőszigetelő rendszer ragasztó- és ágyazó habarcs.

Kőzetgyapot ragasztó (MINERAL-Kleber)

Beltéri Glett

Az extra fehér beltéri glett, gipsz tartalmú beltérben használható felületkiegyenlítő száraz habarcs. Kiválóan alkalmazhatóak különféle falakra. Kiadósságának köszönhetően m2 igénye kevés. Az Acropol beltéri glett használatával, szép, igényes falfelületeket kaphatunk, melynek felülete akár diszpeziós akár műgyanta kötőanyagú festékkel festhető.

Beltéri glett 0-3mm
Beltéri hézagoló glett 0-10mm

Flexibilis csemperagasztó | Poliszirol ragasztó