Ragasztók száraz habarcsok
A Kingstone álltal előállított Acropol termékcsalád, ragasztók és szárazhabarcsok por alakú építőanyagok, amelyek kötőanyagai (cement, mészhidrát, gipsz, műgyanta), adalékanyag (mosott, osztályozott homok, kőzúzalék, speciális adalékok keverékéből tevődik össze). Többrétegű tetszetős papírzsákban, raklapra helyezve, fóliázva kerül forgalomba.

Acropol polisztirol ragasztó

Acropol polisztirol ragasztó

Polisztirol ragasztó, EPS homlokzati hőszigeteléshez

Az Texturato termékcsaládjába tartozó szárazhabarcs, cementkötésű, és adalékanyagokat tartalmazó gyárilag előkevert por alakú zsákos anyag.

Alkalmazás:

A Polisztirol ragasztóval szigetelést lehet vakolt falakra, betonfelületekre, téglára ragasztani valamint a polisztirollap felrgasztása után az üvegszövet hálót beágyazni illetve átglettelni. Az Acropol Polisztirol ragasztó alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari épületek homlokzati szigetelési munkáinak elvégzésére. A szárazhabarcs csak tégla, beton, megfelelően előkészített ásványi anyag kötésű faforgács falazatoknál, régi vakolatú épületeknél használható. Az anyag bekeverése után 4-5 perc pihentetést követően újra át kell keverni. Ez a folyamat igen fontos a tökéletes tapadás érdekében.

Fontos!

A hőszigetelő lapok ragasztásánál, a nem magas homlokzatú épületeknél a pontszerű ragasztás ( 4 sarok, 2 középre) alkalmazható. Ennél az alkalmazásmál a polisztirol ragasztó kevesebb mennyiségben kell kb: 2,5-3kg/m2 (ez a mennyiség csak a ragasztásra szánt minimális mennyiség), de ez az adat nagyban függ a ragasztani kívánt felület minőségétől. A magasabb homlokzatú épületeknél mint pl:(4 emeletes vagy az ennél nagyobb panelépületek) a szárazhabarcs használata, azaz a polisztirol lapok felhelyezése merőben más felragasztási kivitelezést igényel. Ezeknél az épületeknél a tüzvédelmi szempontokat is figyelembe kell venni. Az eps lapokat körben vékony csíkban, majd a közepére két nagyobb pont szerű kupacot helyezni. Ennek a kivitelezési fajta ragasztásnak nagyobb a szárazhabarcs anyagigénye kb: 3-3,5kg/m2, de az esetleges tűz esetén a polisztirol lapok mögött lévő levegő nem táplálhatja a tüzet, és a dűbelezés folyamata alatt a hőszigetelő lap stabilabb.

Texturato hőszigetelő rendszer-hez ajánlott

Ajánlott mennyiség:

Hőszigetelő lap ragasztásához: 2,5-3kg/m2
Üvegszövet beágyazás,Glettelés: 2,5-3kg/m2

Az ajánlott menniség eltérhet a ragasztani kívánt felület minőségétől!

Kiszerelés:25kg papírzsákban

Az Acropol polisztirol ragasztó árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

polisztirol ragasztó,webáruház Polisztirol ragasztó webáruháza

Kapcsolódó termékek:

| Texturato homlokzati díszvakolat | Homlokzati Polisztirol hőszigetelés | Terra Polisztirol ragasztó |