Ragasztók száraz habarcsok
A Kingstone álltal előállított Acropol termékcsalád, ragasztók és szárazhabarcsok por alakú építőanyagok, amelyek kötőanyagai (cement, mészhidrát, gipsz, műgyanta), adalékanyag (mosott, osztályozott homok, kőzúzalék, speciális adalékok keverékéből tevődik össze). Többrétegű tetszetős papírzsákban, raklapra helyezve, fóliázva kerül forgalomba.

Gipszkarton ragasztó

Száraz habarcs gipszkarton rögzítéséhez

A gipszkarton ragasztó könnyen, egyszerűen feldolgozható, jól kenhető, száraz habarcs. Tartalmaz, üvegásványt, gipszet, és tulajdonságjavító adalékanyagokat. A gipszkarton ragasztó, csak belső térben használható. A ragasztási felület legyen por, zsír, olaj és szerves anyag mentes. A felület legyen szilárd, száraz, mozgás- és zsugorodásmentes. A laza és máladozó részeket el kell távolítani! A gipszkarton ragasztó bekeveréséhez, csak tiszta szerszámokat alakalmazzunk. A bekevert gipszkarton ragasztó habarcsot kb: 4-5perces pihentetés után, keverjük újra lehetőleg lassú fordulaton. Az elkészített gipszkarton ragasztó masszát lehetőleg egyenletesen hordjuk fel a gipszkarton lapokra. A szárazhabarcs bedolgozási ideje kb: 45perc.

Felhasználás:

A gipszkarton ragasztó, felhasználható, meglévő téglafalra, betonfalra, simított és glettelt felületre. Anyagszükséglete kb: 4-5kg/m2.

Az ajánlott menniség eltérhet a ragasztani kívánt felület minőségétől!

Kiszerelés: 25kg papírzsákban

Regisztráljon, és vásáróljon webáruházunkban ! REGISZTRÁCIÓ >>>

Kapcsolódó termékek:

| Beltéri glett 0-3mm | Beltéri hézagoló glett 0-10mm |