Falfestékek
A nálunk kapható homlokzati és beltéri falfestékek minden igényt kielégítenek, amit egy megbízható falfestéktől elvárunk. Jól tapadnak, jól takarnak, kopásálló felületű falakat biztosítanak. Színes festék, 260 árnyalatban az IMAGINE színkártya alapján.

Lábazatfesték

Lábazati és Betonfesték

Akryl kötőanyag tartalmú, vízzel higítható, környezetbarát lábazatfesték. Kiváló tulajdonságai közé tartozik a magas fedőképesség, rendkívül jó szintartó tulajdonság, gazdaságos mindössze 0,25L/m2 (2 rétegben),közepes páraáteresztő képesség. A lábazatfesték 10 színben kapható (Anyagigény: kevésbé szennyeződött, egyszínű felületre vonatkozik)

Higítás: Vízzel a festendő felülettől függően 20-30% is lehet.

Felhasználási terület:

A betonfesték épület lábazati részei, lépcsők, pillérek, kerítés betonelemeinek festésére. A felület lehet simított vakolt, és beton. Kapható 3L és 16L kiszerelésben.

Felhordási technológia:

A lábazatfesték használata előtt a festendő felületet tisztítsuk meg legyen száraz, tiszta és pormentes. A megtisztított felületet alapozzuk, az alapozó száradása után (kb 4 óra, az előít hőmérséklet tartományban), fehordható a betonfesték.  A felhordáshoz használható szerszám lehet: ecset, henger, szórópisztoly.A lábazatfesték nedves felületre, gipszes, meszes alapú javítóanyagra ne használjuk!

Betonfesték árakat megtekinthetik webáruházunkban:

hoszigetelorendszer.hu

Jó tudni!

A lábazatfesték ill. betonfesték párás, csapadékos időben, és tűző napon nem használható. Az ideális hőmérséklet a betonfesték használatához +15°C – +30°C. Száradása közben csapó víz nem érheti.A festeni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, mert a pótrendelésből származó lábaztfesték színhatásában eltérhet. Környezetre és egészségünkre a lábazatfesték teljesen ártalmatlan anyagokat tartalmaz.

A weboldalon lévő lábazatfesték színminták tájékoztató jellegűek!