Szigetelés
A szigetelés összetett fogalom, amely nemcsak a hideg elleni védelmet jelenti hanem a káros fűtési melléktermékek kibocsátásának csökkentését is. A szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, és biztosítja a belső terek megfelelő komfortját ( hőmérséklet, páratartalom ), csökkenti a téli fűtési hőveszteséget és a nyári hőterhelést. Ezeket a szigeteléseket megvásárolhatjuk Polisztirolból illetve Kőzetgyapotból is.

Homlokzati kőzetgyapot szigetelés

Ásványgyapot szigetelés homlokzatra

A homlokzati kőzetgyapot, légáteresztő, tökéletes tűzgátlási tulajonsággal rendelkezik, természetes alapanyagokból készül, környezetbarát szigetelő anyag. Ellenálló a kémiai és a biológiai korrózióval szemben. Megfelelő komfortérzetet biztosít. A homlokzati kőzetgyapot kivitelezés nagy része teljesen megegyezik a polisztirollapos homlokzati hőszigetelés munkafázisaival. Univerzális összeépíthetőség más homlokzati szigeteléssel. Kiválló mechanikai és fokozott fizikai jellemzők. Az homlokzati kőzetgyapot engedi a falat lélegezni.

Felhasználás:

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, családi házak hő és hang szigeteléséhez, külső homlokzati falak és belső határoló falak.

Hővezetési tenyező: 0,37 W/(m2/K) - gyártó által közölt érték

Tűzveszéllyességi oszt: A1 nem éghető                                                                                             Testsűrüség:(kg/m3) 110kg

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő tábla csomagolási egység:

Vastagság (mm) m2/Csomag
Tábla méret
50

1000 x 600 vagy

1200 x 600

60
80
100
120
140
150
200

Kapcsolódó termékek:

| Kőzetgyapot ragasztó | Silicon homlokzati díszvakolat | Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer | Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció |