Szigetelés
A szigetelés összetett fogalom, amely nemcsak a hideg elleni védelmet jelenti hanem a káros fűtési melléktermékek kibocsátásának csökkentését is. A szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, és biztosítja a belső terek megfelelő komfortját ( hőmérséklet, páratartalom ), csökkenti a téli fűtési hőveszteséget és a nyári hőterhelést. Ezeket a szigeteléseket megvásárolhatjuk Polisztirolból illetve Kőzetgyapotból is.

ISOROC ISOPANEL homlokzati kőzetgyapot szigetelés

ISOROC ISOPANEL homlokzati kőzetgyapot szigetelés

Ásványgyapot szigetelés homlokzatra

Az Isoroc Isopanel homlokzati kőzetgyapot, légáteresztő, tökéletes tűzgátlási tulajonsággal rendelkezik, természetes alapanyagokból készül, környezetbarát szigetelő anyag. Ellenálló a kémiai és a biológiai korrózióval szemben. Megfelelő komfortérzetet biztosít. A homlokzati kőzetgyapot kivitelezés nagy része teljesen megegyezik a polisztirollapos homlokzati hőszigetelés munkafázisaival. Univerzális összeépíthetőség más homlokzati szigeteléssel. Kiválló mechanikai és fokozott fizikai jellemzők. Az homlokzati kőzetgyapot engedi a falat lélegezni.

Felhasználás:

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, családi házak hő és hang szigeteléséhez, külső homlokzati falak és belső határoló falak.

Hővezetési tenyező: 0,37 W/(m2/K) - gyártó által közölt érték

Tűzveszéllyességi oszt: A1 nem éghető                                                                                             Testsűrüség:(kg/m3) 110kg

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő tábla csomagolási egység:

Vastagság (mm) m2/Csomag
Tábla méret
50 3,6
1000 x 600
60 3
80 1,8
100 1,2
120 1,2
140 1,2
150 1,2
200 1,2

Az árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Kapcsolódó termékek:

| Kőzetgyapot ragasztó | Silicon homlokzati díszvakolat | Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer | Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció |