Szigetelés
A szigetelés összetett fogalom, amely nemcsak a hideg elleni védelmet jelenti hanem a káros fűtési melléktermékek kibocsátásának csökkentését is. A szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, és biztosítja a belső terek megfelelő komfortját ( hőmérséklet, páratartalom ), csökkenti a téli fűtési hőveszteséget és a nyári hőterhelést. Ezeket a szigeteléseket megvásárolhatjuk Polisztirolból illetve Kőzetgyapotból is.

Lépésálló kőzetgyapot szigetelés

Lépésálló kőzetgyapot szigetelés

Lépésálló kőzetgyapot az aljzatbetonban

A Paroc SSB 1 lépésálló kőzetgyapot , kemény, megnövelt mechanikai jellemzökel rendelkezik, nem szellőző betonfödém szigetelő anyag. Rugalmas szerkezetének köszönhetően, könnyen alakítható a szigetelendő felülethez. A lépésálló kőzetgyapot kimagasló hatékonyságú a hőhidak kialakulásának megakadályozásában. Természetes alalpanyagokból készül. Nem használodik el, tartósságával túléli a mesterségesen előállított szigetelő anyagokat. Nem szívja magába a nedvességet (Hidrofób)

Felhasználás:

Az ásványgyapot, lépésálló kőzetgyapot lemezek hő- és hangszigeteléshez, valamint tűzgátláshoz, nem szellőző  fém és betonfödémekhez. Aljzatbeton alá.

Hővezetési tenyező: 0,36 W/(m2/K) - gyártó által közölt érték
Tűzveszéllyességi oszt: A1 nem éghető                                                                                             Testsűrüség:(kg/m3) 110kg                                                                                                          Olvadáspont: 750 celsius

Lépésálló kőzetgyapot csomagolási egység:

Vastagság (mm) Méret (mm)
m2/csomag
20 1200 x 600
8,64
30 7,20
50

Az árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu