Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Silicon díszvakolat alapozó

Páraáteresztő díszvakolat alapozó (GRUND SIL)

Vízzel hígítható silicon gyantát tartalmazó díszvakolat alapozó. Magas páraáteresztő tulajdonságú, színre kevert, rendelhető a Silicon homlokzati díszvakolathoz IMAGINE színkártya színeiben. A silicon díszvakolat alapozó kül és beltérben egyaránt alkalmazható, új és régi falfelületek alapozására. Használata során a felületen megköti a port, száradás után olyan réteget létrehozva, hogy a falazat nem vesíti el a páraáteresztő képességét, a silicon vakolat számára viszont kimagaslóan jó tapadóképes réteget képezve.

anyagszükséglet: 0,1-0,15kg/m2

Kapható 7,5-15 kg-os kiszerelésben


FIGYELEM!

A silicon díszvakolat alapozó felhordása közben tűző nap nem érheti, és a párás esős időben is kerüljük használatát, és a külső hömérséklet +5 fok alá ne csökkenjen.

Kapcsolódó termékek:

Silicon homlokzati díszvakolat | Kőzetgyapot ragasztó | Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés