Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Lábazati vakolat

Lábazait vakolat 60 színben

A Quarctex lábazati vakolat akryl bázisú, természetes de színezett kőszemcse tartalmú, dekoratív fedőréteg külső és belső falfelületre, oszlopokra. A Quarcetx lábazati vakolat elsősorban külső homlokzaton ezen belül a lábazat védőrétegeként alkalmazható. A Quarctex lábazati vakolat 60 színben 1,5mm-es szemcsenagysággal rendelhető. A lábazati vakolat védi a réteget a csapó esőtől és a felverődő szennyeződésektől. Mérsékelten páraáteresztő, könnyen mosható időt álló, dekoratív díszvakolat.

FONTOS!

A Quarctex lábazati vakolat, simítási folyamat után az először tejszerűen megjelenő felület bizonyos idő után letisztul. Erős nedvesség hatására (eső, köd, pára) ez a jelenség újra felléphet, ami azonban nem az elégtelen minőség, illetve a hiányos feldolgozás jele, s ha a csapadék a díszvakolattal ellátott felületet teljes száradás előtt közvetlen nem érte a jelenség maradéktalanul eltűnik.

Kiszerelés: 15kg

Lábazati díszvakolat anyagigény: 3,5-3,8kg/m2

A Quarctex lábazati vakolat-ot párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használ ható! A Kivitelezés és száradási ideje alatt a felületi és a levegő hőmérséklete +5°C alá nem süllyedhet! A lábazati vakolat feldolgozása szakértelmet igényel, kérjük a használati utasítását gondosan olvassa el.

A Lábazati vakolat árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Kapcsolódó termékek:

| Lábazati vakolat mélyalapozó | Polisztirol hőszigetelés XPS | Texturato polisztirol ragasztó |