Homlokzati díszvakolatok
Cégünknél, akril és páraáteresztő homlokzati díszvakolatok teljes termékpalettája megtalálható. Polisztirolhoz részleges páraáteresztő képességű termékek, kőzetgyapothoz, régi építésű ház homlokzatára, vályogházra a Silicon és a Minerál homlokzati díszvakolatok. Prémium minőségű, színes fedőrétegek kifizethető árakon! Homlokzati vakolat,folyamatos akció! Lábazati vakolat 60 színben.

Texturato díszvakolat alapozó

Homlokzati díszvakolat alapozó (GRUND TT)

Vizes hígítású, akryl műgyanta kötésű, speciális adalék anyagokat tartalmazó színes díszvakolat alapozó. A lekenés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve, erős, tapadóképes alapfelületet biztosít a rákerülő homlokzati díszvakolat számára. A texturato vakolat alpozó kiváló minőséget képviselve hozzájárúl a díszvakolat 10 éves garanciájához. Az alpapozó felhordása festőhengerrel, vagy szóróposztollyal történjen.

anyagszükséglet: 0,1L/m2

Kapható 7,5-15kg-os kiszerelésben.

FIGYELEM!

Az alapozó használata során kerüljük a tűző napsugárzást, természetesen párás esős időben sem használható, mert a megfelelő kötést gátolja. Használata közben a külső hőmérséklet +5 fok alá ne csökkenjen.

Kapcsolódó termékek:

Texturato homlokzati díszvakolat | Homlokzati polisztirol hőszigetelés | Polisztirol ragasztó