Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. REVCO, BAUMIT, THERMODAM, PEAKSTON, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Terra hőszigetelő rendszer

Hőszigetelő rendszer 60 pasztell szinben

A Terra hőszigetelő rendszer 2 fajta homlokzati díszvakolattal rendelhető. 1,5mm Kapart hatású és 2mm Dörzsölt hatású. A Terra hőszigetelő rendszer normál EPS homlokzati polisztirol szigetelő hablemezből, Terra polisztirol ragasztó és ágyazó habarcsból, 145g-os üvegszövet hálóból és a Terra homlokzati díszvakolatból és díszvakolat alapozóból tevődik össze. A Terra hőszigetelő rendszer azoknak a vásárlóknak ajánlott, akik jó minőséget szeretnének vásárolni olcsóbban.


anyagszükséglet:

1m2 Homlokzati polisztirol szigetelés EPS H-80
5kg/m2 Terra Poli Kleber polisztirol ragasztó habarcs
1m2 Üvegszövet háló 145g
1m2 Terra homlokzati díszvakolat 2,3-2,5kg/m2
1m2 Terra homlokzati díszvakolat alapozó 0,1L/m2

A külső megjelenési forma:

A TERRA homlokzati díszvakolat esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, védő fedőréteget biztosít. A 1,5-2mm struktúrájú TERRA homlokzati díszvakolat felhordása a termék felhasználási technológiájának leírása szerint történhet. A hőszigetelő rendszer 60 divatos szinben rendelhető közel azonos áron. A Terra hőszigetelő rendszer kitünő ár/érték arányú.

TERRA polisztirol ragasztó:
1 kg száraz anyaghoz 0,3 L-0,4 L víz, a levegő hőmérséklete, páratartalma valamint a felület nedvszívó  képességének függvényében. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után  újra át kell keverni. A bekevert anyagot 3 órán belül tanácsos felhasználni.

TERRA homlokzati díszvakolat alapozó:
1 L alapozóhoz 0,2 L-0,3 L víz a Terra dörzsölt és kapart hatású homlokzati díszvakolat alá.

TERRA homlokzati díszvakolat:
Maximum 0,1 L-0,2 L víz hozzáadásával hígítható vödrönként. A hígítási arány a megadott értékeken belül, a levegő hőmérséklete, páratartalma és a felület nedvszívó képességének függvényében változhat.

A Terra hőszigetelő rendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

FONTOS TUDNIVALÓ:

  • Terra hőszigetelő rendszer esetén nem nélkülözhető a dübel használata is a polisztirol hablemezek rögzítésénél.
  • A homlokzati polisztirol szigetelés tartó dübel méretének vásárlásánál figyelembe kell venni, hogy a falba legalább 4-5 cm mélységig kell a dűbelnek befúródnia.
  • A Terra hőszigetelő rendszer felrakása és száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
  • Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon homlokzati szigetelési munkákat ne végezzünk!