Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. REVCO, BAUMIT, THERMODAM, PEAKSTON, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Texturato hőszigetelő alaprendszer

Texturato hőszigetelő alaprendszer

Texturato hőszigetelő rendszer díszvakolat nélkül

Texturato Poli Kleber, régi nevén (Acropol), polistirol ragasztó és bevonó tapaszból 5kg/m2. Kiváló hőszigetelő képességű polisztirol lapokból EPS H80, alkáli álló, nagy húzószilárdságú üvegszövet hálóból 145g tevődik össze.

Hőszigetelő alaprendszer anyagszükséglet:

1m2 homlokzati polisztirol szigetelés EPS H-80
5kg/m2 Texturato polisztirol ragasztó
1m2 Vakolaterősítő üvegszövet háló 145g

A hőszigetelő alaprendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

FONTOS TUDNIVALÓ:

  • Texturato (Acropol) hőszigetelő alaprendszer esetén kötelező a dűbel használata is a polisztirol hablemezek rögzítésénél.
  • A dübel méretének megállapításánál figyelembe kell venni, hogy a falba legalább 4-5 cm mélységig kell a szigetelés tartó dűbelnek befúródnia.
  • A hőszigetelő rendszer munkálatai  és száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
  • Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne alkalmazzuk.