Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. REVCO, BAUMIT, THERMODAM, PEAKSTON, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Terra hőszigetelő alaprendszer

Terra  hőszigetelő alaprendszer

Terra hőszigetelő rendszer díszvakolat nélkül

TERRA polistyrol ragasztó és bevonó tapaszból , kiváló hőszigetelő képességű polisztirollapokból, alkáli álló, nagy húzószilárdságú 145g üvegszövet hálóból tevődik össze.

Terra hőszigetelő alaprendszer anyagszükséglet:

2,5kg/m2 Terra Polisztirol ragasztó,EPS ragasztásához
1m2 Homlokzati polisztirol szigetelés EPS H-80
1m2 Üvegszövet háló 145g
2,5kg/m2 Terra Polisztirol ragasztó,beágy.,glettelés

Ezt a fajta alaprendszer összeállítást, azoknak a vásárlóknak ajánljuk figyelmébe akik még nem szeretnék megvásárolni a bevonatréteget (díszvakolat, falfesték) vagy még nem döntötték el, a homlokzat színét, esetleg később szeretnék leszineztetni épületüket.  A Terra hőszigetelő alaprendszer kiváló anyagok összeállítása ÁRÉRZÉKENY VÁSÁRLÓKNAK.

Az anyagszükséglet tájékoztató jellegű, kismértékben +- eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.

A hőszigetelő alaprendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

FONTOS TUDNIVALÓ:

  • A Terra hőszigetelő alaprendszer esetén nem kerülhető el a szigetelés tartó dübel használata sem a polisztirol hablemezek rögzítésénél.
  • A szigetelés tartó dübel méretezés megállapításánál figyelembe kell venni, hogy a falba legalább 4-5 cm mélységig kell a dűbelnek befúródnia.
  • A hőszigetelő rendszer felrakása  és száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
  • Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne  alkalmazzuk.