Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. REVCO, BAUMIT, THERMODAM, PEAKSTON, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer vakolat nélkül (alaprendszer)

Magas hőszigetelő képesség, magas szintű tűzbiztonság, magasfokú víztaszító képesség, jó páraáteresztő képesség, jó hangszigetelés, környezetbarát hőszigetelő alaprendszer.

A kőzetgyapot alaprendszer megvásárlása után, eldöntheti hogy milyen bevonatréteget rakat a leszigetelt homlokzati felületre. Bevonatrétegként későbbiekben lehetősége van Szilikon gyanta tartalmú légáteresztő díszvakolat vásárlására,vagy a legolcsóbb megoldás a zsákos minerál vakolat, de ez a termék csak fehér színben választható. A kőzetgyapot alaprendszer-t több méretben forgalmazzuk, akár ingyenes házhoz szállítással.

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer anyagszükséglet:

1m2 Isopanel homlokzati kőzetgyapot lemez
8kg/m2 Acropol Minerál Kőzetgyapot ragasztó
1m2 Alkáliálló üvegszövet 145g

A kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

FONTOS TUDNIVALÓ:

A kőzetgyapot táblák rögzítésére használjunk a kőzetgyapot ragasztótapaszon kívül fém beütőszeges dűbeleket. A beágyazásra kerülő üvegszövet kb. 145 grammos 4x4 mm-es szőtt üvegszövet impregnálva kell legyen, hogy a ragasztótapaszban fellépő lúgos kémhatással szemben is ellenálló legyen. A falazatot javasolt minden esetben (akár új, akár homlokzat felújítás) egy vékony kingstone silicon homlokzati díszvakolat réteggel lefedni. Igy a felhelyezett hőszigetelő rendszer az elérhető leghosszabb élettartalmú lesz.