Hőszigetelő rendszer
A Hőszigetelő rendszer csökkenti illetve megszünteti a falakon távozó hő mennyiségét, csökkenti a hőhídhatást és meggátolja a belső falakon fellépő páralecsapódásokat. A hőszigetelő rendszerek által csökkenthetjük fűtési költségeinket, akár 20-30% megtakarítást is elérhetünk, fűtési időtartamot csökkenthetünk. Az utólagos hőszigetelés házunk szerkezeti elemeit is megóvja, véd a csapó eső káros hatásaitól, kevesebb szerkezeti dilettálást eredményez, amivel házunk élettartama jelentősen növelhető. Folyamatos hőszigetelő rendszer akció. REVCO, BAUMIT, THERMODAM, PEAKSTON, remélhetőleg megtalálja az önnek megfelelőt.

Texturato hőszigetelő rendszer

Texturato hőszigetelő rendszer

Legjobb minőségű Homlokzati hőszigetelő rendszer

A Texturato hőszigetelő rendszer egy több rétegből álló, a homlokzati falakra utólag felkerülő rendkívül jó hőszigetelő és esztétikus felületképző megoldás. A Texturato hőszigetelő rendszer alkalmazásával nagy mértékben javíthatjuk az épület energetikai tulajdonságait, ugyanakkor esztétikus felületet hozhatunk létre. A ma ismert utólagos hőszigetelések közül az EPS polisztirol hőszigetelő hablemezekkel felépített hőszigetelő rendszereknek legjobb az ár/érték aránya, gyorsan és egyszerűen kivitelezhetőek, jól megmunkálhatóak. A Texturato hőszigetelő rendszer lényege, hogy a homlokzat külső oldalára ragasztással és dűbelezéssel nagyon jó hőszigetelő képességű Polisztirol EPS H-80 homlokzati szigetelő anyagot rögzítünk, majd a felületét üvegszövet hálóval erősítjük és ragasztó réteggel gletteljük. Az ilyen módon elkészített kemény, jó felületet készre kevert Texturato homlokzati díszvakolattal és a hozzá tartozó Texturato homlokzati díszvakolat alapozóval vonjuk be. A termék a Kingstone cég által gyártott csúcsminőségű homlokzati hőszigetelő rendszer. A Texturato hőszigetelő rendszer EMI minősítésü (30m-es homlokzat magassági beépítés), és a Tűzterjedelmi szempontból (B) besorolást kapott ami a legjobb hőszigetelő rendszerek közé sorolja. A Gyártó által előírt anyagmennyiség felhasználásával, kivitelezési napló vezetésével, akár 10 ÉV RENDSZER GARANCIA!

Texturato hőszigetelő rendszer összetétele:

1m2 Homlokzati polisztirol szigetelés EPS H-80
5kg/m2 Texturato Poli Kleber (Acropol) polisztirol ragasztó
1m2 Üvegszövet háló 145g
1m2 Texturato homlokzati díszvakolat 2,3-2,6kg/m2
1m2 Texturato díszvakolat alapozó 0,1L/m2

A külső megjelenési forma:

A Texturato hőszigetelő rendszer ezen belűl a Texturato homlokzati díszvakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít. A választott struktúrájú Texturato homlokzati díszvakolat felhordása a termék felhasználási technológiájának leírása szerint történhet. A Texturato hőszigetelő rendszer Texturato homlokzati falfestékkel történő bevonása esetén célszerű  a leglettelt felületet KINGSTONE kül- és beltéri glettanyaggal átglettelni a simább felületképzés miatt. A Texturato hőszigetelő rendszer 260 szinárnyalatban rendelhető, az IMAGINE színkártya alapján.


Texturato Poli Kleber (ACROPOL) polisztirol ragasztó:
1 kg száraz anyaghoz 0,3 L-0,4 L víz, a levegő hőmérséklete, páratartalma valamint a felület nedvszívó  képességének függvényében. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után  újra át kell keverni. A bekevert anyagot 3 órán belül tanácsos felhasználni.


TEXTURATO homlokzati díszvakolat alapozó:
1 L alapozóhoz 0,2 L-0,3 L víz a Texturato dörzsölt és kapart hatású homlokzati díszvakolat alá.


TEXTURATO homlokzati díszvakolat:
Maximum 0,1 L-0,2 L víz hozzáadásával  hígítható vödrönként. A hígítási arány a megadott értékeken belül, a levegő hőmérséklete, páratartalma és a felület nedvszívó képességének függvényében változhat.

A Texturato hőszigetelő rendszer árak-at megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu


FONTOS TUDNIVALÓ:

  • A Texturato hőszigetelő rendszer esetén sem kerülhető el a dübel használata is a hőszigetelő polisztirol hablemezek rögzítésénél.
  • A szigetelés tartó dübel méretének megállapításánál figyelembe kell venni, hogy a falba legalább 4-5 cm mélységig kell a tiplinek befúródnia.
  • A Texturato hőszigetelő rendszer felhelyezése és száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
  • Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.