Hőszigetelés
A megfelelő hőszigetelést még a vásárlás előtt válasszuk ki. A hőszigetelés lehet szálas ( kőzetgyapot ), vagy habosított ( polisztirol, xps ) hőszigetelő anyag fajtából. Ez a gazdaságosság, és a jó hőszigetelés szempontjából is fontos. A jó hőszigetelő anyagok ára rövid idő alatt megtérül, ezért ne takarékoskodjunk annak költségeivel.

Polisztirol hőszigetelés

Polisztirol hőszigetelés

Polisztirol hőszigetelés tetőn és válaszfalban

A Polisztirol hőszigetelés kémiailag semleges hatású anyag, így a környezetbe jutva azt nem szennyezi, semmilyen, élőkörnyezetre, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaznak. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak, éppígy nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak, ezért a polisztirol hőszigetelés használható a gipszkarton falazatba is. A polisztirol legfontosabb jellemzője a hővezetési tényező. Az igen jó hőszigetelési, képesség a polisztirol cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A polisztirol cellából a levegő nem távozik, és így az anyag hőszigetelés-i képessége hosszú időn keresztűl megmarad.

Polisztirol vásárlásakor lényeges információt jelent a rajtuk lévő szín jelölés. Válaszfalba való polisztirol jelölése  EXP-30:   kék csík

Felhasználás:

Könnyű szerkezetes külső falazatban. Belső válaszfalban. Felfelé hülő födémen, belső térben, párnafák között, burkolattal védetten. Könnyűszerkezetes födémben, burkolattal védetten.

Hővezetési tenyező: 0,36 W/(m2/K) - gyártó által közölt érték
Tűzveszéllyességi oszt: nehezen éghető                                                              Termékszabvány:MSZ EN 13163:2001

Polisztirol hőszigetelés kiszerelési egységei:

Vastagság (mm) m2/Csomag
Tábla méret
20 12 1000 x 500
30 8
40 6
50 5
60 4
70 3,5
80 3
100 2,5
120 2
150 1,5

Az árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Kapcsolódó termékek:

Homlokzati polisztirol | Lépésálló polisztirol hőszigetelés | Lábazati polisztirol szigetelés