Hőszigetelés
A megfelelő hőszigetelést még a vásárlás előtt válasszuk ki. A hőszigetelés lehet szálas ( kőzetgyapot ), vagy habosított ( polisztirol, xps ) hőszigetelő anyag fajtából. Ez a gazdaságosság, és a jó hőszigetelés szempontjából is fontos. A jó hőszigetelő anyagok ára rövid idő alatt megtérül, ezért ne takarékoskodjunk annak költségeivel.

Kőzetgyapot hőszigetelés

Kőzetgyapot hőszigetelés

Kőzetgyapot hőszigetelés és hangszigetelés beltérbe

A szerkezetének köszönhetően az Paroc hőszigetelő anyag könnyű és rugalmas ezért könnyen odailleszthető a hőszigetelendő felülethez. Taszítja a vizet, de hőszigetelésnél a párazáró fólia használata ajánlott. Tűzgátlási tulajdonságai kivállóak, olvadáspontja 750 celsius. Az Paroc környezetbarát termék, természetes alapanyagokból készül, légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Ellenáll a kémiai és a biológiai korróziónak. Hőhidak megszüntetésére megfelelő hőszigetelő anyag. Az ISO 9001:2000 szabvány, valamint a termékre kiterjedő CE minősítés garantálja az egyes terméktípusok állandó, magas minőségi színvonalát. Csomagolása világszínvonalú, teljesen légmentesen, vákumcsomagolásban kerűl kiszállításra. Ezáltal már lakott épületek, a Paroc termékeit szálló kőzetgyapot szálaktól mentesen lehet raktározni.

Felhasználás:

Tetőtér, padlástér, álmennyezet, válaszfal (gipszkarton fal), szerelt homlokzatokhoz burkolattal védetten.

Hővezetési tenyező: 0,37 W/(m2/K) - gyártó által közölt érték
Tűzveszéllyességi oszt: A1 nem éghető                                                                                             Testsűrűség:(kg/m3) 28 kg

Kőzetgyapot UNS 37z hőszigetelés kiszerelési egységei:

Vastagság (mm) m2/Csomag
Tábla méret
50 10,42 1220 x 610
100 5,95
150 3,72
200 2,98

Az árakat megtekinthetik webáruházainkban:

hoszigetelorendszer.com hoszigetelorendszer.hu

Kapcsolódó termékek:

Kőzetgyapot | Homlokzati kőzetgyapot | Lépésálló kőzetgyapot