Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer
A légáteresztő hőszigetelő rendszerek, magas hatékonysággal óvják épületünk szerkezeti elemeit, hűtési és fűtési energiafelhasználás terén, óriási költséget takaríthat meg. Természetes alapanyagainak köszönhetően az egészségre teljesen ártalmatlan.

4 cm Kőzetgyapot szigetelő rendszer

A következő 4cm vastag kőzetgyapot szigetelő rendszer-ek közűl válogathat. kiváló természetes anyagokból összeállított homlokzati összeállítás. Pára és légáteresztő tulajdonságú. Tűzzel szembeni viselkedés: A1-nem éghető
Hőszigetelő tulajdonsága: 0,37 W/(m/K). Magas fűtési és hűtési energiamegtakarítást eredményezhet. A 4cm kőzetgyapot szigetelő rendszer kb: 20-25%-os költség megtakarítását eredményezhet, de  a szigetelés vastagságának növelésével a hatásfokot növelhetjük.

FONTOS!
A 4cm kőzetgyapot szigetelő rendszer kivitelezéskor feltétlenűl használjuk a rögzítéséhez fémszeges dűbeleket. Ehez a szigetelőanyag vastagsághoz használjunk 10x110-es méretet. A dűbelezés kihagyásával, vihar esetén a kőzetgyapot leválhat a homlokzatról, órási károkat okozva környezetünknek és a pénztárcánknak.

4cm kőzetgyapot szigetelés vakolat nélkül

4cm Kőzetgyapot szigetelő rendszer vakolat nélkül

Az úgynevezett alaprendszer, ami vakolat nélkűl kerűl forgalomba, gondolva azokra a kedves megrendelőkre, akik esetlegesen a homlokzati fedőréteget, nem vakolattal szeretnék megoldani, hanem valamilyen más burkolattal, vagy esetleg később szeretnék leszínezni az épületet. Ehez a kőzetgyapot szigetelő rendszerhez választható, légáteresztő homlokzatfesték Terra 60 pasztell színben, vagy szilikon gyanta tartalmú falfesték is ez utóbbi 260 színben.

 • 1m2 Kiváló hőszigetelő tulajdonságú kőzetgyapot,
 • 8kg/m2 légáteresztő ragasztóhabarcs,
 • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet háló 145g

Termék Árlista >>

4cm kőzetgyapot szigetelés szilikon vakolattal

4cm Kőzetgyapot szigetelő rendszer Szilikon vakolattal

Komplett homlokzati szigetelés a legnagyobb és legmodernebb gyártási technológiával készített szilikon légátersztő homlokzati vakolattal. Megrendelhető 1,5mm Kapart és 2mm Dörzsölt struktúrával 260 színben. A szilikon vakolat nem foltosodik, nem reped, és ami manapság igen nagy fontos az UV sugárzásnak is hosszú időn át ellenáll. Ez a szigetelés kimondottan ajánlott Vályogházak homlokzati felújításához.

 • 1m2 Kiváló hőszigetelő tulajdonságú kőzetgyapot
 • 8kg/m2 légáteresztő ragasztóhabarcs
 • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet háló 145g
 • 1m2 Légáteresztő szilikon vakolat
 • 1m2 Szilikon vakolat alapozó

Termék Árlista >>

4cm kőzetgyapot szigetelő rendszer akció

4cm Kőzetgyapot szigetelő rendszer Akció

A legolcsóbban megvásárolható komplett szigetelés. A kedvező árát a rendszerben található nemes vakolatnak köszönheti. A vakolat szákos kiszerelésben kerűl forgalomba és csak FEHÉR színben. Alkalmazása teljesen megegyezik a vödrös termékekével, ehez az anyaghoz csak vizet kell adni és felhordásra kész. A felülete a Terra homlokzatfestékkel 60 pasztell vagy Silicon homlokzati festékkel 260 színben festhető át. Kiváló lég és páraáteresztő képességű. Kiváló ár/érték arány. Kimondottan Árérzékeny vásárlóknak ajánlott.

 • 1m2 Kiváló hőszigetelő tulajdonságú 4cm kőzetgyapot
 • 8kg/m2 légáteresztő ragasztóhabarcs
 • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet háló 145g
 • 1m2 Minerál 1,5mm-2mm nemes vakolat
 • 1m2 Terra vakolat alapozó

Termék Árlista >>

Tekintse meg társoldalainkat

 1. Homlokzatihőszigetelés.hu
 2. Homlokzatihoszigeteles.com