Homlokzati hőszigetelés
A komplett hőszigetelő rendszerek használatával igen magas fűtési és hűtési energia takarítható meg. Oldalunkon kiváló minőségű termékekből válogathat.

10 cm Homlokzati hőszigetelés

- A 10cm homlokzati hőszigetelés standard minőséget képvisel. Termék-összeállítása kiváló minőségű, és folyamatosan ellenőrzött, hőszigetelő tulajdonsága igen jó. Kiválóan alkalmazható, új és régi lakóépületek homlokzatainak felújításához. Ár/érték aránya igen kedvező választás. A 10cm homlokzati hőszigetelés eleget tesz igen jelentős költség megtakarítás eléréséhez akár 38-42% is elérhető. Lehetőség szerint válasszunk minél vastagabb szigetelőanyagot, mert a vastagság növelésével, nagyobb energiát takarítunk meg, nem csak a téli időszakokban, de a nyári nagy forróságokban is. Az összeállítás megvásárolható 60 pasztell színben, 1,5mm kapart és 2mm gördülő szemcsés vakolattal. A termékvásárlás gombra kattintva kötelezettség nélkűl tekintheti meg a rendszer árakat.

- 10cm Hőszigetelő Rendszer összeállítása:

  • 1m2 pihentetett polisztirol hablemez 8cm vastagságban
  • 5kg/m2 Terra-Kleber hőszigetelő lap ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g (Dryvit háló)
  • 1m2 Terra homlokzati vakolat
  • 0,1L/m2 GRUND TT vakolat alapozó

- A megtakarítás nagysága, függ a felhasznált anyagok minőségétől, az épület szigetelés nélkül maradt részeitől, és ami a legfontosabb a kivitelezés minőségétől ill.gondos munkától. Keressen bennünket, a nálunk vásárolt termékek kivitelezését Garanciálisan végezzük el.

- A 10cm homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkálataihoz, használjunk dűbeleket a rögzítéshez. Az ajánlott hosszúság 150-170mm. A 4-5db/m2 használatától ne térjünk el.

A következő táblázat segítségével tájékozódhat, hogy a hőszigetelés vastagságának növelésével miként változnak a külömböző falazatok hőátadási tulajdonságai.

hőátadási táblázat